Betfair – Ett bra val av bookmaker online

När du ser namnet på denna blogg som är Kampanjkoden, så vattnas det naturligtvis i munnen. Här hörs det direkt att det handlar om fina erbjudanden där du erbjuds något extra av någon bookmaker online. Det kommer ju att vara precis som mellandags rea eller en gigantisk utförsäljning. Alltså något du kommer att tjäna på! Gå direkt till Betfair

Betfair – Ett bra val av bookmaker online

Betfair – en bookmaker online med två olika bonusar

Denna vecka ska det handla om bonuskoder och Betfair. Här har du verkligen en bookmaker online som har en annorlunda stil, ger unika spelmöjligheter, livebetting samt att de verkligen har den kunskap som krävs i spelbranschen. Du får helt enkelt välja mellan två olika bonusar, där dessa två också är helt olika.

Få en bra oddsbonus

När du är den som gillar de vanliga och traditionella kontantbonusarna, så kommer du naturligtvis att kunna få en sådan hos Betfair. I det fallet handlar detta om en bra oddsbonus. Inte helt fel, men du får den enbart med en bonuskod.

Naturligtvis kommer denna oddsbonus att vara förknippad med omsättningskrav. Här måste du omsätta din bonus minst 4 gånger till ett lägsta odds av 1,6. Klarar du detta kommer dina bonuspengar att blir riktiga pengar du kan ta ut från ditt spelkonto.

Riskfria spel på oddsbörsen

Den andra sportbonusen du kan välja handlar om riskfria spel på Betfairs oddsbörs. Här kommer du som vill sätta in pengar och spela på oddsbörsen istället för de vanliga oddsspelen att kunna får tillbaka på dina i förluster.

Det bästa sättet att få en av dessa härliga oddsbonusar är att använda våra automatiska länkar, vilket alltid ger dig säkerheten att få de bästa tänkbara oddsbonusarna hos alla spelbolag. Lycka till med din oddsbonus hos Betfair.

Till Betfair