Kampanjkoder och bonuskoder till bettingsidor 2022

Här hittar ni alla information om kampanjkoder och bonuskoder till bettingsidor 2022. Finns det ens några koder att få tag på som ger en extra bonus?

Kampanjkoder och bonuskoder till bettingsidor 2022

Bonuskoder till bettingsidor 2022

Den som letar efter bonuskoder till bettingsidor 2022 för att få en extra bra bonus kan tyvärr inte hitta några. Av den enkla anledningen att det inte är tillåtet efter att den svenska spellagen trädda i kraft. Spelbolagen måste nu ge alla spelare chansen att få samma bonus.

Med det sagt så finns det ju fortfarande bra bonusar att tillgå. Ta ex Comeon Oddsbonus eller Nordicbet Oddsbonus 2022 som är riktigt bra och du får bonusen oavsett hur du har hört talas om Comeon om det är via TV reklam, radio eller att någon kompis spelar där. Alla får samma bonus och det är ju ganska rättvist.

Hur kan man då göra om man vill öka sina vinstchanser nu när det inte finns några bonuskoder. Jo det kan ni läsa om i nästa sektion.

Öka dina vinstchanser på betting

Det finns några grundregler man bör tänka på när man bettar för att öka sina vinstchanser:

  • Spela där oddset är högst. Jämför odds hos flera spelbolag
  • Betta på det du har kunskap om ex en viss liga eller sport
  • Betta enbart på odds som du ser värde i (Value bet)

Ovanstående punkter kan tyckas som självklarheter, men om fler spelare följt just dessa råd så hade fler varit vinnare på sportsbetting. Att spela där oddset är högst är mycket viktig, det är det enskilt viktigaste tipset. Det kan var stor skillnad mellan spelbolagen på vissa matcher och du kan då öka dina vinster utan att din risk ökar. Så det är ganska enkla pengar att tjäna där.

Sen handlar all betting om kunskap. Därför bör man betta på den sport eller den liga man har bra koll på. Det är bara då man kan göra en bra bedömning om ett odds är spelbart eller inte. Är det spelbart så har man hittat ett ”value bet”. Genom att hitta dessa spel blir man en vinnare i längden även om man givetvis inte sätter alla spel för det.