Bonuskoder för oddsbonusar 2022

Här hittar ni bonuskoder för oddsbonusar 2022. Finns det fortfarande möjlighet att få bättre bonusar genom att skriva in en bonuskod hos ett svensk spelbolag?

Bonuskoder för oddsbonusar 2022

Bonuskoder för oddsbonusar 2022

När de svenska spellicenserna infördes så bestämdes det att alla spelbolag med licens skulle erbjuda samma bonus till alla sina spelare. Därför finns det inte på samma sätt som förr möjlighet att erbjuda exklusiva bonuskoder till svenska spelare.

Finns det då något spelbolag som har unika kampanjer. Det finns fortfarande vissa möjlighet för ett spelbolag att erbjuda lite bättre bonusar vi utvalda partners. En spelsida som ofta har den typen av bonusar är Betsmart.se. Det som är viktigt att veta är att alla som besöker sidan får samma bonus.

Spelbolagen kan alltså inte välja vilka spelare som ska ha en viss bonus eftersom möjligheterna till unika kampanjkoder är borttaget.

Bra oddsbonusar utan kampanjkoder

Men det som är bra är att det går att få riktigt bra oddsbonusar även utan kampanjkoder. De flesta spelbolagen i Sverige hade en begränsning i hur stora bonusarna fick vara under 2021 och därför har i princip alla spelbolag förbättrat sina bonusar enormt till 2022.

Bra oddsbonusar 2022 finns nu hos ex Snabbare, Unibet, Comeon och Betsson för att nämna några av de bättre svenska spelbolagen.

Vi vill även tipsa om vårt tidigare inlägg om bonuskoder till bettingsidor 2022 där vi går igenom vad som gäller angående bonusar och koder till svenska casinon och spelbolag.

Spela svenskt = skattefria vinster

Om man vill kan man leta sig utanför de svenska spelbolagen och det är inte olagligt för oss spelare. Däremot är det inte smart. Framförallt så behöver mna betala skatt för sina vinster. Det behöver man inte om man väljer svenska spelbolag med skattefria vinster.

Med detta sagt önskar vi alla spelare lycka till med sin bettingtips och vill man hitta något vettigt att spela på vill vi även tipsa om Speltipssidan.se som har speltips på bland annat Sveriges landskamper i fotboll.