Speltips Turkiet – Italien EM i Fotboll

Den första matchen i hela Fotbolls EM 2021 är matchen mellan Turkiet och Italien kl 21:00 fredag den 11 juni 2021. Matchen spelas på Olympia stadion i Rom så Italien har egentligen hemmaplan fast de står som bortalag. Vi ger dig här ett speltips på öppningsmatchen i EM. Turkiet och Italien spelar i Grupp A i EM. De övriga lagen i gruppen Wales och Schweiz möts kl 15:00 den 12/6.

Turkiet - Italien

Speltips Turkiet – Italien

Turkiet kommer få bekänna färg direkt när de spelar öppningsmatchen mot hemmalaget Italien. Inte många tror på turkarna i denna matchen men de har allt att vinna och italienarna kan känna en större press. Till EM tog man sig via sin andra plats bakom Frankrike i sin EM-kvalgrupp. Dock ska sägas att gruppen var ganska så svag på pappret. Vi ger inte Turkiet så stora chanser till vinst men kanske att de kan gneta till sig ett kryss mot ett nervöst Italien som brukar börja mästerskapet svagt.

Italien har bättre spelare på i stort sätt varje position om man jämför med Turkiet. Det och att man får inleda på hemmaplan i Rom. Det är ännu oklart om det tillåts komma nån publik på arenan och det kan göra att hemmaplansfördelen inte blir så stor. Veratti på mitten styr mycket av spelet och man får hoppas på att Chiesa, Insigne eller Immobile håller krutet torrt och kan peta in en boll eller två. Italien stora favoriter men vi chansar på krysset här till bästa odds 4,75 hos Unibet. Italien kan nog ändå gå vidare med ett inledande kryss då man har Wales och Schweiz i gruppen också som man kan plocka poäng emot.

Speltips: Oavgjort

Bästa odds Turkiet – Italien

Här följer bästa odds på EMs första match den 11 juni kl 21:00.

Turkiet bästa odds 6,50 hos Bet365
Oavgjort bästa odds 4,75 hos Unibet
Italien bästa odds 1,55 hos Betway

Här hittar du fler odds och laguppställningar på Öppningsmatchen i EM