Svenska Spel kampanjkod 2018

Som ett val bland alla de olika spelbolagen som finns på nätet, så kommer du alltid vara den som har trogna och seriösa Svenska Spel. Här är det många som tycker att detta spelbolag som drivs av den svenska staten är något som står för ett orättvist spelmonopol. Visst kan det vara så, men de har faktiskt mycket hög kvalitet på sina spel, vilket gör att du alltid finner stora vinster och bra spelvarianter hos detta stora svenska spelbolag. Det är många som går ut med en kampanjkod, som erbjuder dig casinobonus eller oddsbonus. Naturligtvis lockar detta och drar i spelaren. Du som letar efter en Svenska Spel kampanjkod kommer inte behöva någon sådan. Du kommer inte ens att få någon oddsbonus alls. Vad är det egentligen då som gör att du ska välja Svenska Spel? Till Svenska Spel
Svenska Spel kampanjkod 2018

Behöver du Svenska Spel kampanjkod?

Som vi redan har nämnt så behöver du ingen kampanjkod när du spelar hos Svenska Spel. De håller nämligen inte på med koder och krångliga bonuserbjudanden. Istället får du exempelvis Stryktipset, Topptipset och Europatipset. Detta kan många gånger också vara med en stor jackpott, och detta är originalspel du inte finner någon annanstans. Helt enkelt kan detta vara en anledning att välja Svenska Spel. En annan anledning kan vara Bomben och massor av matcher att spela på.

Varför du väljer Svenska Spel

Ja, detta kommer vi kanske att få mycket skit för att skriva om och många kommer att opponera sig mot detta. Hur som helst kommer de som verkligen kan oddsspel och känner till detta stora område veta att vi har rätt. Hos Svenska Spel finns spelalternativen. Här finner du i mångt och mycket originalspelen av det som senare har utvecklats av andra spelbolag på nätet.

Varianter av spelen hos Svenska Spel

Du som nu är helt emot Svenska Spel och inte vill ta i spelmonopolet med tång. Ja, du kommer att ha alternativ som gör att du kan spela nästan alla dessa spel i alla fall. Nu kommer dock detta enbart att vara i en variant, vilket betyder att du oftast får en kombinerad spelkupong med matcher från alla ligor i världen.

Hur som helst handlar detta om Unibet som erbjuder något de kallas för Supertoto. Här spelar du på 14 matcher på en kupong. När detta inte känns rätt finner du Betsson med 1×2, vilket är en Stryktips klon med 13 matcher där du också kan vinna bra med pengar vid alla rätt. Väljer du Svenska Spel kommer du dock alltid vara den som spelar om de stora prispengarna.

Till Svenska Spel